Summertime!

Halloj, jag har försvunnit här ett tag! Men det gör jag alltid på sommaren, måste ju leva det fria livet! Skriver när jag blir skrivsugen helt enkelt ;)
Händer en del på hästfronten. Ska åka till Gotland om tre veckor! Livet är ganska bäst. På 6 dagar har Gino blivit mycket tjock, man tackar för att skorna inte höll för ridning. Sadeln har redan börjat ligga fel, men till skillnad från förra sommaren har vi ju dressyrsadeln nu, som jag ska testa med. Hoppas det funkar! Kommer dock rida mycket barbacka, hellre det än en sadel som ligger fel och förstör allt! Eller snarare en enorm gräsmage som förstör allt...
Men, det är inga problem med tjocka magar ändå! Livet leker, jag har tackat för mig och är påväg vidare i livet. Det är nya vägar på gång! Däribland de tre sista skolåren, och kanske en spännande ny häst...?! Nä, allt är helt enkelt bäst! Trots det dåliga vädret, liten skada på gammelmannen, myggbett, skavsår, planer som inte blir som de riktigt ska och saker som inte händer nu! Har ju inte tid att vänta!! Allt måste hända NU! Men allt ger det bara en stor anledning till att slänga sig på marken och låta tiden ha sin gång. Att lägga sig ner och skratta.
Just för att man kan!
:D