Klubbis

Idag har jag stigit upp tidigt, och vi har haft klubbtävling :) Hela glada USEK i full rulle ;) Red i alla fall Gino i andra klassen, 70 cm. Han var helt tossig idag, dundrade runt banan och kastade sig över hindrena. När vi skulle rida banan så stannade han på typ trean, femman och sexan var det nog. Hoppade lite grann och sådär. Var tänkt att jag skulle rida 85 också, men på framhoppningen la han av totalt. Kan hända att han kände att det var för stort eller något. Men hoppade över den klassen i alla fall. Är ju så att han är mycket svårare och går mycket sämre inne än ute. Fast idag studsade och dundrade han fram så mycket så det var faktiskt väldigt lätt att sitta ner och kvar :)
-
Från och med nu kommer det nog bli så att vi tävlar i hoppning under sommaren och utesäsongen. Fast vi hopptränar året runt, det är inga problem med det. Men till 2012, då det kommer bli tillåtet med rakt bett i dressyr, så kommer vi nog kanske testa på att tävla det också, fördet spelar ju ingen roll om det är ute eller inne. Sen gör vi som vi alltid gör, håller på med alla de konstiga saker som finns :)
-
-
Bläddrade bland bilder från senaste månaderna, och hamnade mellan de här två, skrattade ganska mycket åt kontrasterna :D
-

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: