Sommartider

Ser ut som att jag, Gino och vänenrna komemr få åka iväg och göra lite saker i sommar ändå! Ser fram emot det, hoppas att planerna håller! Var lite rädd här ett tag att vi skulle få rida i skogen udner hela sommaren. Inget fel med det, men det är nog av den varan redan nu! Så det ser ut som att det blir bad med hästarna, rejäla långritter, kurser och lite distans! Hoppashoppas att allt kommer gå!!!
-
I lördags var jag och Gino ute i Vuono med Sanna och Pippi och hade rejäl rodeo! Det var längesedan Gino hade sånt för sig! Vi fick oss ett ritkigt gott skratt!
Igår dressyrade vi i väggrenen i Salmis, och vi jobbade med saker som är lite svåra! Gick rätt bra ändå, får jobba vidare så det blir ännu bättre. Idag tänkte jag att vi ska tömköra, för att bryta mönstret lite, göra lite annat. Senaste tiden har det blivit dressyr och galoppjobb varvat varannan dag, då vägarna inte har så mycket att erbjuda. Nå, det är påväg mot ännu finare tider! Gino är sig själv igen, på glatt och busigt humör med en massa fart och olika saker att säga till om. Har saknat honom ju! Pälsfällning är itne den finaste tiden, då blir han lite reserverad.
Älskad liten ponny!
-
Sommar <3
Ska få beställa två förstoringar på hästarna också, måste välja fina bilder!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: