Året 2012

Januari
Nytt år, nya möjligheter. Framtiden var ljus, livet rullade. Allt var i vanlig ordning. Ungefär i alla fall. Sista terminen på gräns, red även markarbete för Kicki med Gino, vilket gick bra! 
   
 
Februari
Det var kallt. Blev inte mycket ridning. Väntade på att Fany skulle föla. Kämpade på i skolan. 
 
Mars
Maximilian föddes och det var totalfullt i stallet. Livet rullade på för fullt, gick inte särskilt bra med Gino, visste inte hur det skulle kännas för att det skulle bli rätt. Här någonstans startade jag även Otylia i en klubbtävling, 60 cm och 80 cm, väldigt roligt! Red även ut med Becky och Jora och Soffi och Lappen :D
 
 
April
Väntemånad, hade nog ganska roligt med Gino även om vi tragglade runt en hel del. Milian var riktigt ljus under dagarna och hittade på en massa roliga hyss! En såndär månad där vardagen bara går på framåt. 
 
Maj
Vandrade runt i väntan på sommaren, hoppningen med Gino funkade inte alls, däremot gjorde dressyren det. Red sista Kickikursen med Gino, där han inte ville hoppa alls. Var lite jobbigt men resten funkade, så vi plockade bara bort hoppningen och hade roligt ändå. 
 
Juni
Gick ut nian, var enormt glad över att äntligen få lämna allt. Bestämde oss för att börja leta storhäst och bläddrade på hastnet tills jag kunde annonserna utantill, sådär som det brukar vara när man börjar leta. Den sista tiden med lektionerna för Laura gav äntligen resultat och jag och Gino var som limmade tillsammans i dressyren. Red även Kickikurs en hel helg med Otylia, var superroligt och gick riktigt bra!
 
Juli
Red Gino som gick riktigt fint. Åtke till Gotland, letade storhäst. Hittade en men den gick inte igenom besiktningen. Allmänt sommarlov, riktigt skönt. Var även väldigt mycket med Becky och Soffi under alla de här tidigare månaderna. Många roliga tider hade vi allt! 
Sommrarna med Soffi och Becky <3
 
Augusti
Hittade Louis och hans helsyster Wictoria. Valde Louis då han var året äldre och kändes stabilare. Köpte honom den 11, fick hem honom en vecka senare. Tyckte han var enormt rolig att hoppa. Sen var det spännande med ny skola, visste inte vad jag skulle tycka om alla nya intryck osv.  
 
September
Livet rullade, ny skola, ny häst. Kändes som att livet var påväg någonstans. Red Louis där vi sakta men säkert började hitta varandra. Startade en klubbtävling på 70 cm och kom på tredje plats. Red även Gino där allt flöt på mjukt och fint. Kände skillnaden mot Silja Line/Louis och lilla Gino där jag kunde varenda knapp. 
 
Oktober
Skolan rullade. Tränade mycket hoppning själv med Louis och Sanna som coach, det började gå bättre. Gino hade lugn period pga. väntan på nya skor och en sår på ena benet som spökade. Hann dock starta en dressyrtävling innan hans lugna period :)
 
November
Skolan rullade på, fysiken var svår och var väldigt nervös inför proven som ändå gick bra. Louis skickade av mig och skadade sig själv, vila under ungefär en vecka, sen ridning för att komma tillbaka. Började dock hitta många fler knappar på Louis och vi började hitta mjukare ridning och bättre flyt. Red Gino, vilket gick mycket fint, och det var väldigt roligt. 
 
 
December
Hoppat runt skolan, pluggat till och skrivit bra på sista proven. Var både bra och dåligt på hästfronten, först var det dåligt underlag därav endast ridning i skritt på hemmaplan. Men när vi åkte till ridhuset och red gick Louis väldigt fint och vi började verkligen hitta något. Sedan var det Louis som hade fnatt och tillslut fick av mig på Kickikursen, vilket gav ett skadat knä som jag fortfarande hoppar runt på. Dock borde det vara bra snart, går och väntar på att kunna rida ordentligt igen! Men nu såhär under jul är ju Sanna och Tessa hemma, som får rida Stora Grå. Under hela hösten har jag knappt hunnit vara med vänner alls, då hästarna och skolan tagit otroligt mycet tid och ork. Däremot tänker jag försöka ta igen det nu! 
 
Allt som allt har det faktiskt varit en rätt bra år! Har varit bra och roliga tider med en fölis, bra ridning med Gino, hoppning med Otylia på våren, en bra och rolig sommar med vänner och resan till Gotland. Sen hittade vi Louis, roligt att jobba med en ny häst. Ett bra år faktiskt! 
 
 
Postat av: sofie

tänker komma och sätta liv i stugan under jullovet bara så du vet!

2012-12-25, 00:54:22 - URL: http://souffipropp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: