Imorgon är det skola...

Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. Imorgon är det skola. Det ska bli roligt. Det är roligt att lära sig saker. 
Så satt jag och tänkte i bilen påväg hem från stallet, med hästen bak i transporten. Så nu känns det faktiskt helt okej att fara till skolan imorgon, hellång dag, med dagens fail på matteprovet och allt. 
Dagens lektion gick bra i alla fall. Fin häst! Och så har det varit en allmänt bra eftermiddag utanför skolan. Så... Hoppas på en någorlunda bra dag imorgon också. 
-
Bild från Kickikursen :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: