Don't look back, you are not going that way

Lovet är slut, men tröstar mig med att nästa kommer inom ungefär två och en halv vecka. Tyvärr infaller ett alltid lika stressande fysikprov innan det, om ungefär en och en halv vecka. Sitter här, söndag kväll, väldigt bekvämt, och tänker på alla "rutiner" och "saker jag ska göra i vardagen" nu efter en veckas uppehåll från det vanliga. Såna där bra saker som är bra att göra, men som man ungefär alltid är för lat för att göra. Alternativt för stressad eller i brist på tid. Man ska inte ge några löften när man är glad.
 
Dagens klubbtävling gick överlag bra, det var en pigg och stark häst som dundrade runt på banan, blev rädd för flaggare och lite lätt chockad över de andra hästarna som också dundrade runt. Första klassen på 70 cm var det ett stopp på första hindret (förvirringen över flaggaren var total), så var det bara att tuta och köra, och hålla i både ratten och bromsen riktigt ordentligt. Nästa klass på 80 cm var något mer kontrollerad, det blev en rolig och felfri runda, och en gul rosett på det. 
 
Jag och Gino var och ramlade omkring i skogen ett tag runt middagstid också. Det var en lugn ponny som blev aningen mer taggad ju längre bort vi ramlade omkring. Men väl på väg hemåt igen, i skritt, gick det precis lika lugnt som tidigare. 
Avslutningsvis för dagen i hästväg, fixade vi lite mer ordning i stallet bland alla saker, och traktorn brummade in i hagen med en höboll. Får se vad hästarna har att säga om den saken imorgon. 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: